Malerdag | opstandelseskirken.dk

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Malerdag

Dato
Lørdag d. 18. marts 2023, Kl. 10:00 til kl. 16:00
Sted
Opstandelseskirken, Gymnasievej 2, 2620 Albertslund
Pris
100 kr.

Malerdag er en dag i fordybelse og en god anledning til at være sammen med dit barn eller barnebarn på en anden måde, eller til selv at opleve kirken på en anden måde.

Temaet er i år er bøn. Bøn har mange nuancer. Bøn er ofte forbundet med blufærdighed. Bøn er kendt af både børn og voksne – men vi taler meget lidt om, hvordan og hvornår vi bruger bøn. På malerdagen vil vi fordybe os i bønnens mange farver – både konkret og på billedplan. Marianne Fischer kommer med et oplæg til inspiration, og sammen med billedkunstlærer Karin Hald vil vi arbejde med billedprocessen.

Udover at male med akryl på lærred er der mulighed for at eksperimentere med kollage. Tag derfor meget gerne billeder med, der siger dig noget, har flotte farver eller andet.  Det kan være alt fra rejsekataloger til en gammel kalender, kunstbilleder, postkort, noder, fotos, bøger med tekst eller billeder, smukt papir... bare det er noget du har lyst til at sætte ind på dit billede. 

Vi sætter os i kirken og forhallen, - dér hvor vi har mest lyst til at sidde. 

Dagen sluttes af med, at vi ser på hinandens billeder, fortæller hinanden lidt om hvilke tanker vi har gjort os hører et stykke musik.

Søndag den 19. marts udstilles billederne i kirken og bruges i prædikenen til gudstjenesten, hvor også A-Town Gospel medvirker. Derefter udstilles billederne i en måned i kaffestuen.

Tilmelding til kirkekontoret senest den 2. marts.

Pris: 100 kr. betales kontant ved tilmelding. Inkl. let frokost, kaffe og kage.

Ophavsret: