AFLYST - Sommerkirke for alle sanser | opstandelseskirken.dk
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST - Sommerkirke for alle sanser

Dato Mandag d. 29. juni 2020, Kl. 09:00 til kl. 14:00
Sted Gymnasievej 2, 2620 Albertslund
Marianne Fischer, Henrik Friberg, Lene Jelager, Nina Gustavussen

Den første uge i sommerferien bydes på Sommerkirke for alle sanser! Det er for børn 7-10 år og foregår 29. juni-2. juli 2020 kl. 9-14. Sommerkirke for alle sanser er et sjovt, lærerigt tilbud til børn i Albertslund. Et åndehul i sommerferien hvor man kan få nye venner. Vi er to præster, en sognediakon og en organist, der glæder os til at lege, fortælle historier, synge, hygge, male og lave bål med børnene. Vi har et smukt kirkerum med højt til loftet, grønne områder til hurtigløb og krea-lokale, hvor der må rodes. Kort sagt en kirke med masser af gemmesteder og muligheder for at lære nyt og gøre noget andet end man plejer. Torsdag den 2. juli kl.13.30 inviterer vi forældre, søskende, bedsteforældre til at komme og være med og se, hvad vi har lavet i Sommerkirke for alle sanser. Tilmelding senest 22. juni online på opstandelseskirken.dk HER eller til sognediakon Nina Gustavussen, tlf.nr. 43 66 06 87 eller mail: sognediakon@opstandelseskirken.dk. Har du nogen spørgsmål, så ring til præsterne Marianne mobil 21 40 06 85 eller Henrik mobil 24 61 93 62.

Ophavsret: