Foredrag om Skam | opstandelseskirken.dk

Torsdag d. 5. november 2020, Kl. 18:30 til kl. 20:30
Opstandelseskirken
Helle Brink

Velkommen til et spændende foredrag om skam, sårbarhed og længslen efter samhørighed. Skam er en almenmenneskelig følelse, som kan udvikle sig til manglende selvværd og oplevelsen af at være forkert. I kirkens tradition har vi mødt mennesker, som var tynget af skyld og havde behov for tilgivelse. Men i vores nutidige præstationskultur er flere nu tynget af skam og længes efter at blive mødt og set med anerkendelse. Hvad skyldes vores manglende selvværd og hvad kan vi gøre? Helle Brink kommer med et oplæg - og Opstandelseskirken byder på et glas rødvin og lidt ost dertil. Helle Brink er sognepræst, retræteleder og åndelig vejleder. Alle er hjerteligt velkomne! Tilmeld dig gerne til kirkekontoret tlf.nr. 43 66 06 80, så vi ved, hvor mange vi skal handle ind til, men du er også velkommen uden tilmelding.