Valg - studiekreds om valg | opstandelseskirken.dk

Dato Torsdag d. 1. oktober 2020, Kl. 17:30 til kl. 20:00
Sted Opstandelseskirken, Gymnasievej 2, 2620 Albertslund
Marianne Fischer

Hvordan træffer man gode valg? Findes der rigtige og forkerte valg? Hvis vi mennesker har valgmuligheder, hvordan hænger de så sammen med Gud? I løbet af to aftener vil vi fordybe os i to af Jesu lignelser og se, hvordan de på hver sin måde giver refleksioner over det at træffe valg i livet. Vi begynder hver gang i kirkerummet med tid til en personlig refleksion. Derefter går vi ud i grupper og taler sammen om, hvordan vi hver især har opfattet valg i vores liv, og hvordan det at vælge kommer til udtryk i livsholdning og tro. Deltagerne får også udleveret magasinet ”Folk og Kirke” med forskellige perspektiver på det at træffe valg. Tilmelding til Marianne Fischer maf@km.dk senest den 17. september.

17.30 Spisning

18.15 Oplæg i kirken ved Marianne Fischer