Stilleretræte - tema VAND | opstandelseskirken.dk

Stilleretræte - tema VAND

Fredag d. 27. august 2021 (hele dagen) til søndag d. 29. august 2021 (hele dagen)
Marianne Fischer
2.000 kr.

En stilleretræte er en mulighed for at trække sig tilbage fra hverdagens stress og støj. Stilheden giver plads til det, der til dagligt bliver overdøvet eller fortrængt – oplevelsen af livets dybder og Guds nærvær. Temaet for denne retræte er vand.

Kontakt sognepræst i Glostrup sogn Elisabeth Arendt på e-mail ea@km.dk, eller tlf. 29136343, eller sognepræst i Opstandelseskirken Marianne Fischer på e-mail maf@km.dk eller tlf. 43 66 06 85, hvis du er interesseret i at vide mere. Tilmeldingsfrist d. 1. juni.

Med rindende vand blev vi døbt. Vandet kan både være livgivende og en kaosmagt. På retræten starter og slutter dagen med en andagt. Under andagterne vil sognepræst Elisabeth Arendt guide deltagerne på nogle mentale rejser og sognepræst Marianne Fischer vil dele sine refleksioner over temaet vand.

Marianne stiller desuden forskellige kreative materialer til rådighed, så deltagerne om lørdagen har mulighed for at fordybe sig kreativt i vandets forskellige elementer.

Dukker der tanker op i stilheden, tilbyder præsterne et samtalerum, hvor det er muligt at dele tanker om stort og småt i livet. Derudover stilles der andagtsbøger til rådighed. Der vil også være god tid til at begive sig ud på smukke vandreture i kystlandskabet eller bade i havet.

Retræten finder sted d. 27.-29. august på Refugium Smidstrup Strand. Refugiet ligger lige ned til vandet. Under retræten vil refugiet sørge for lækker forplejning. Retræten starter med kaffe og kage fredag eftermiddag kl. 16 og slutter søndag efter frokost. Om aftenen serveres en to-retters middag afstemt efter årstidens friske råvarer. Morgenmaden består af en morgenbuffet.

Prisen for retræten er 2000 kr. alt inklusiv. Transport til og fra refugiet sørger deltagerne selv for. Vi hjælper dog gerne med at arrangere fælles kørsel. Antallet af pladser er begrænset. Tilmeldingen er først gældende, når beløbet er betalt.