Hjælpsomme Hænder

Hjælpsomme Hænder mødes hver tirsdag kl. 10-12.

Der er masser af garn og strikkepinde samt hjerte- og husrum for nye, der vil være med. Samtidig har man et godt samvær med kaffe og en bid brød.

En søndag i advent holder Hjælpsomme Hænder bazar, hvor der sælges hjemmelavede juleting til fordel for hjælpearbejdet samt andre velgørende organisationer.

Hjælpsomme Hænder strikker til velgørende formål. Reden og Mændenes Hjem her i Danmark og Tæpper til Rumænien på listen. Der strikkes til prostituerede, hjemløse og fattige. Det drejer sig om sjaler, huer, vanter, halstørklæder, sokker samt tæpper til Rumænien.

Engagementet er stort og hjertevarmt i Hjælpsomme Hænder. Det er rart at vide, at de mange strikkede ting er til nytte, hvor der er mest brug for dem.

Hjælpsomme Hænder betaler selv materialerne bortset fra, når de får strikkegarnet doneret. Hjælpsomme Hænders aktiviteter inkluderer en julebasar, hvor alle indtægter går ubeskåret til velgørenhed, bl.a. også til Opstandelseskirkens Menighedspleje, der hjælper vanskeligt stillede i Albertslund Syd.

Har du lyst til at være med til at strikke, så er du velkommen i Hjælpsomme Hænder tirsdage kl. 10-12. Man kan også strikke hjemme og levere til gruppen. Strikkegarn modtages gerne og kan afleveres i kirken i kontorets åbningstid.