A-Town Gospel

A-Town Gospel

A-Town Gospel er stiftet mandag, den 20. august 2007. Der lægges vægt på, at alle skal føle sig godt tilpas, uanset musikalske evner, men der skal selvfølgelig øves på sangene. Humoren sættes i fokus, da erfaringen er, at folk er gode til at grine af sig selv og med hinanden. 

Der er mulighed for indmeldelse i A-Town Gospel to gange om året: Januar-februar og august-september. De øvrige måneder har koret lukket for tilmelding og optager ikke nye medlemmer. Der er ikke nogen form for optagelsesprøve, idet koret fungerer under aftenskoleloven.

Øvedage:  Mandage kl. 19.00 til kl. 21.45
i Opstandelseskirken, Gymnasievej 2, Albertslund.

Pris:  750 kr. som betales hvert halve år. Prisen fastsættes på korets generalforsamling, som afholdes én gang om året. Koret har en bestyrelse på 5 personer som skiftevis er på valg hver andet år.

Tilmelding: Ved evt. spørgsmål kontakt venligst formand for bestyrelsen Vibeke Nyboe, tlf.nr.: 26 80 23 36 og mail: vny@live.dk.

A-Town Gospel afholder koncerter både i Opstandelseskirken men også andre steder, hvor man har lyst til at høre koret med de livsbekræftende, boblende rytmer.

Dirigent:  Ben Heveroh.